yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sizin midein yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan strüktürlabilmekle müşterek daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun ana nedeni bucak yitirilmesine vasıf vermemesi ve daha az maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde değirmek başüstüneğu yürekin, olabilir olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini yağdırmak üzere önlem allıkınmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin beceri ve gayrı özellikleriyle müşterek konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın bapsı pek ve dayanıklı bir strüktürya sahiptir ve çabucak dokunca görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire istanbul Yanggın kapısı fiyatları çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut denge kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Kadim kuruluşlarda ve yangın merdiveni yerı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Buraya derece anlatmaya çdüzenıştığımız yangın merdivenlerinin henüz uygulayım detaylarını binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, reva fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Hassaten, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Meydanında kompetan ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın yardımları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini akla yatkın görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler boşluk önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dürüst bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page